Online & overzichtelijk

De Procedure

Bij 'Types' kun je alle inhoudelijke informatie vinden over de verschillende woningtypes die beschikbaar zijn op Warande. Bij 'Appartementen' zie je precies waar de huisnummers liggen en kun je aangeven welk huisnummer jouw interesse heeft. Hieronder vind je de procedure uitgelegd. We bevinden ons nu in stap 4.

Je kunt dus nu je interesse voor een huisnummer doorgeven en de vragenlijst invullen. Ons verhuurteam van Warande zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Maak een account aan.

Jouw account

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning in Warande dien je een account aan te maken. Klik op "inschrijven" en maak je account aan. Je ontvangt een mail waar je je eigen wachtwoord kunt aanmaken. Klik op bevestigen en je account is gemaakt!

Inschrijven

Welke woningen zijn jouw favoriet?

Interesse doorgeven

De leukste stap! Heb je zoals omschreven in de vorige stap je je account aangemaakt? Dan kun je ons je favoriete top 5 doorgeven.

Kies je woning!

Upload je gegevens

Vul de vragenlijst in!

Om te beoordelen of je in aanmerking komt voor de huisnummers van jouw keuze hebben we een aantal persoonlijke gegevens van je nodig. Deze vul je in via jouw account. Dit kun je doen door op 'inloggen' te klikken. Klik vervolgens op de vragenlijst 'inschrijving verhuur' en vul deze in. Ook vragen we enkele gegevens van je te uploaden, dit dienen PDF bestanden te zijn.

CONTACT DOOR TEAM Warande

En dan afwachten!

Is je favoriete woning nog beschikbaar en voldoe je aan alle voorwaarden? Dan zal ons verhuurteam per mail z.s.m. contact met je opnemen.

Toch nog een vraag?

FAQ

Toch nog een brandende vraag over de procedure of over de woningen? Kijk dan nog snel even bij de FAQ's. Staat je vraag en antwoord er niet bij? Dan kun je contact opnemen met ons verhuurteam via info@hureninwarande.nl.