Luxe, modern en omgeven door oude bomen

Woongebouw Warande

Woon je op Warande, dan geniet je van alle rust en ruimte. Via een statige toegangsweg rijd je Warande binnen.Dit terrein bevindt zich tussen de statige oude bomen en de Utrechtseweg. Een fijne plek waarin bewoners naar hartenlust kunnen wandelen, picknicken, bijkletsen en joggen. Bovendien zijn de uitkijkjes vanuit jouw appartement groen en vrij. Dit maakt thuiskomen in je fonkelnieuwe interieur nóg fijner!Het gebouw kenmerkt zich door een moderne architectuur. Zo is er veelvuldig gebruik gemaakt van lichte gevelstenen, grote raampartijen en rechte vormen. Iets anders dat opvalt zijn de riante buitenruimtes – zo geniet je als bewoner van een luxe binnenleven, waarbij je tijdens een zonnige dag eenvoudig de glazen pui open schuift en geniet van een groen buitenleven. Perfect!

Twee entrees

Warande telt twee entrees, aan beide kanten van het gebouw. Zo ben je razendsnel bij de voordeur van jouw appartement.

Parkeergarage

Onder het gebouw bevindt zich een lichte en veilige parkeergarage. Hier parkeer je de auto, waarna je gemakkelijk de lift naar boven pakt.

De binnentuin

In de binnentuin van Warande is het een oase van rust – de tuin is met grote zorg aangelegd en voor elke bewoner toegankelijk.

Wonen in het groen

Op Warande woon je veilig, groen en in alle rust. Dit besloten privé terrein heeft alle ingrediënten voor een fijn, luxe en comfortabel leven.

Idyllische uitkijkjes

Ook binnenshuis geniet je van de groene uitkijkjes die Warande zo uniek maakt. Kijk uit op bloeiende, oude bomen – een statig gezicht!

Wonen in Zeist

De perfecte ligging

Warande claimt een uniek plekje aan de Utrechtseweg, midden in Zeist en omringd door bloeiende bomen en gewassen. Waar je binnen een kwartiertje rijden in de binnenstad van Utrecht zit, bevindt het centrum van Zeist zich op nog geen tien minuten fietsen – oftewel: A-locatie. Ook grote steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag zijn niet ver van jouw gloednieuwe woning. Wat een leven!

Alles op een rijtje

Warande checklist

✔ Wonen op privé terrein
✔ Een groene omgeving
✔ Op Warande woon je veilig en in alle rust
✔ Centrale ligging in Nederland
✔ Om de hoek van Utrecht