veelgestelde vragen

FAQ

Hoe kan ik huren in Warande?


We starten rond de zomerperiode met de verhuur van de appartementen. Houd onze website in de gaten voor het laatste nieuws omtrent de verhuurprocedure en informatie over de appartementen. Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en je wordt geïnformeerd zodra er nieuws is.


Wat is de minimale huurperiode?


De huurovereenkomst die je sluit ga je aan voor onbepaalde tijd met een minimum van 12 maanden.


Waar kan ik mijn auto parkeren?


Jij, als huurder huurt naast je appartement ook één parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage.


Heb ik een berging tot mijn beschikking?


Bij elke woning die je huurt hoort een individuele berging. Deze bergingen zijn gelegen in de parkeergarage.


Wanneer worden de woningen opgeleverd?


Geweldig nieuws! Vanaf week 29 – halverwege juli – zal de oplevering van de appartementen op Warande gefaseerd plaatsvinden. Omdat deze oplevering in verschillende fases zal verlopen, zullen wij van Warande elke huurder afzonderlijk op de hoogte stellen van de exacte sleuteloverdracht – een groots moment waar zowel jij als wij al tijden naar uitkijken!


Is er een (model)woning te bezichtigen?


Het betreft een nieuwbouw project waar op de bouwplaats hard gewerkt wordt. Hier zijn strenge veiligheidsregels voor het betreden van het bouwterrein van toepassing dus we kunnen niet zomaar een appartement naar binnen. We proberen, zodra de bouw ver genoeg is gevorderd, een open dag te organiseren zodat geïnteresseerden een kijkje kunnen nemen in een modelwoning. Het is niet altijd mogelijk om alle appartementen open te stellen. De aankondigingen van de open dagen worden via de nieuwsbrieven verspreid en is natuurlijk te vinden op onze website.


Zijn er naast de maandelijkse huurprijs nog bijkomende kosten?


Ja. Naast je huurprijs per maand betaal je ook een bedrag aan servicekosten. Dat zijn de kosten van de woning die de verhuurder bovenop de kale huurprijs berekent voor leveringen en diensten. Daarnaast komen er kosten bij per maand voor je eigen kosten zoals bijvoorbeeld elektriciteit, water, internet en televisie. De servicekosten zullen naar verwachting tussen de € 60,- en € 80,- bedragen.